Αρχική Σελίδα

China LED Bulbs Online Marketplace Γύρος εργοστασίων

Κίνα China LED Bulbs Online Marketplace Πιστοποιήσεις
Κίνα China LED Bulbs Online Marketplace Πιστοποιήσεις
Η ποιότητα και η υπηρεσία είναι υψηλές, ο χρόνος παράδοσης είναι ακριβής κάθε φορά.

—— Ρωσικό Seles

Καλά προϊόντα, καλή υπηρεσία, καλή πλατφόρμα πρόσβασης!

—— Michael

Μπορείτε πάντα να μου δώσετε το καλύτερο σχέδιο, και αφήνει τον πελάτη μου να αισθανθεί μεγάλο, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια άλλη πιθανότητα στη συνεργασία.

—— Tim

Είμαι Online Chat Now
  • Γραμμή Παραγωγής

     

    China LED Bulbs Online Marketplace γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

    Ένας καλός τρόπος για μια επιχείρηση να προσπαθήσει να επεκτείνει την επιχείρησή του είναι με την προσθήκη στην υπάρχουσα γραμμή παραγωγής του. Αυτό είναι επειδή οι άνθρωποι είναι πιθανότερο να αγοράσουν τα προϊόντα από τα εμπορικά σήματα με τα οποία εξοικειώνονται ήδη. Παραδείγματος χάριν, μια παγωμένη επιχείρηση πιτσών μπορεί επιθυμητός να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της με την προσθήκη παγωμένη breadsticks και τα παγωμένα ζυμαρικά στη γραμμή παραγωγής της.

  • OEM / ODM

    Ένας αρχικός κατασκευαστής το (ODM) σχεδίου είναι επιχείρηση που τα σχέδια και κατασκευάζουν ένα προϊόν που διευκρινίζεται και μαρκάρεται τελικά από μια άλλη εταιρία για την πώληση. Τέτοιες επιχειρήσεις επιτρέπουν στην εταιρία εμπορικών σημάτων για να παραγάγουν (είτε ως συμπλήρωμα είτε απλώς) χωρίς να πρέπει να συμμετέχουν στην οργάνωση ή το τρέξιμο ενός εργοστασίου. Οι εξωτερικές διάμετροι αρσενηκού σπειρώματος έχουν αυξηθεί στο μέγεθος τα τελευταία χρόνια και πολλές είναι τώρα επαρκείς στο μέγεθος για να χειριστούν την παραγωγή για τους πολλαπλάσιους πελάτες, παρέχοντας συχνά μια μεγάλη μερίδα της γενικής παραγωγής. Μια αρχική ιδιότητα αυτού του επιχειρησιακού προτύπου είναι ότι ο ODM είναι κύριος ή/και σχεδιάζει στο εσωτερικό τα προϊόντα που μαρκάρονται από την αγοράζοντας εταιρία. Αυτό είναι σε αντίθεση με έναν κατασκευαστή το (CM) συμβάσεων.

Στοιχεία επικοινωνίας
China LED Bulbs Online Marketplace

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. zhang

Τηλ.:: 18810288990

Φαξ: 86-188-1016-6898

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)